KOOPERATIV

Kooperativet Vores Vinbar er stedet, hvor venner møder venner i en hyggelig atmosfære omkring lækker vin og delikate anretninger til rimelige priser. 

Vinbaren åbnede d. 5. november 2020 og er et kooperativ, hvor vi alle ejer og driver vinbaren på lige vilkår.

Holdet bag er 15 venner, som alle har vores primære erhverv ved siden af, så vinbaren drives som hobby. Vi kan alle lide at være sammen og skabe rammerne for, at nye fællesskaber opstår på kryds og tværs af omgangskredse og geografi.

Vores Vinbar samarbejder med lokale leverandører, ligesom vores gæster inviteres til at sætte deres præg på Vores allesammens Vinbar.

Vi glæder os til at byde dig og dine venner velkommen!

Københavnernes gæste-favorit 2023

Igen i år har verdens bedste kunder stemt Vores Vinbar ind på Top 10 over deres favoritrestauranter. 302 restauranter er med i kapløbet, og mere end 200.000 glade gæster har stemt.

En klar 1. plads i København og en flot 3. plads øst for Storebælt, OG i hele Danmark - se links

gæstefavoritter 2022

...har for 2. år i træk sendt Vores Vinbar i toppen af de bedst anmeldte restauranter. Vi ligger derfor nr. 2 øst for Storebælt i 2022. Vi takker vores fantasiske gæster. Vi er meget taknemmelige og meget stolte!  
Læs artiklen herunder og se hvor mange stjerner vi fik.

GÆSTEFAVORITTER 2021

Vores Vinbar har fra første færd vundet københavnernes hjerte. Trods en hård opstart med åbning i november 2020 og nedlukning pga. Covid-19, har vores skønne gæster hjulpet os igennem og sikret os en meget flot 2. plads Øst for Storebælt!

Tusinde tak for støtten og tilliden til de bedste gæster i verden!
Læs artiklen herunder.

Privatlivspolitik Cookiepolitik