EVENTS
- SOM UDVIDER DIN HORISONT

I Kooperativet Vores Vinbar har vi lysten til at blive klogere hele tiden. Lære nyt. Smage nyt. Prøve nyt. 

Derfor inviterer vi løbende venner af huset til helt særlige events, og du kan fx forvente vinsmagninger, litterære talks og intime koncerter. Nogle er gratis og nogle koster en smule.
Hold øje med Vores Vinbars hjemmeside eller opslag på sociale medier, hvor du finder info om tilmelding. 

Har du en helt specielt idé til et event i tankerne, så lad os endelig høre fra dig.

Amerikansk vinsmagning og tapas aften

Hvad kan amerikansk vin i 2024? Det kan alt, hvilket måske er meget sagt, men denne aften vil Frederik Kreutzer, DipWSET-certificeret ekspert, tage os med rundt i det amerikanske vinunivers og fortælle om den enorme udvikling, vi ser i disse år. 

8 forskellige glas vin fra både øst og vest
Der bliver et par vine, der er fremstillet efter meget rene og umanipulerede idéer. Derudover skal vi smage forskellen på tre klassiske druesorter, dyrket i forskellige stater - Riesling, Pinot Noir og Cabernet Sauvignon - som understreger fortællingen om meget forskellige klimaer og indstillinger i de forskellige stater. Vi kan allerede nu garantere en aften fyldt med gode og interessante smagsoplevelser. 

udsolgt

THE POOR, THE OLD & THE UGLY

3 voksne mænd: Søren Krøigaard, Jacob Holst Jensen og Ole Christensen har slået sig på at give deres egen personlige fortolkning af melodiøse rocknumre fra en fjern fortid.

Deres karakteristiske sound er præget af trestemmig sang, akkompagneret af akustiske og elektriske guitarer og ikke mindst Lesley-forstærket mundharpe. De synger og spiller, så øllet skummer, jorden sitrer, de gudstro tvivler, og fuglene falder døde ned fra himlen.

Gå ikke glip af oplevelsen af The Poor, The Old & The Ugly i skøn forening med de lækre dråber og en fantastisk buffet fra Vores Vinbar. Koncerten starter kl. 18.00, så kom i god tid. Buffeten åbner efter koncerten kl. 20.30, men vin, øl og sodavand kan købes i baren under koncerten.

GRATIS HYGGE JAZZKONCERT MED STICKS’N’STRINGS TRIO 

Bandet er en jazztrioe bestående af tre erfarne og sammenspillede jazzmusikere, der har spillet sammen i snart 10 år.

Vi vil give jer en musikoplevelse, hvor grænserne mellem de nye og ældre jazz standards afprøves. 

Musik fra 30'erne og 40'erne

Gratis koncert med Jazzy twilight

Kom til en hyggelig aften på Vores Vinbar, hvor trioen Jazzy Twilight for 1. gang spiller musik fra 30'erne og 40'erne på bas, guitar og klaver. Nyd musikken til vores skønne vine og måske en god middag efterfølgende.

intimkoncert med den dansk/svenske duo

NORDLY

Vores Vinbar er glade for at kunne invitere til en hyggelig aften i selskab med de dygtige kunstnere i Nordly d. 25. maj 2023.
Nordly har en eksperimenterende tilgang til musikken, hvilket resulterer i farverige kompositioner der henter inspiration fra både jazz-, latin- og folkgenren.

Silver dagger

Kom med til en intim og hyggelig aften i selskab med Silver Dagger.

Silver Dagger har taget den amerikanske sangskat, oldtime, til sig og leverer musik med stor glæde og varme.

Vi glæder os til at kunne præsentere Silver Dagger for vores gæster i Vores Vinbar torsdag d. 4. maj kl. 18:00.


vin, viden og vandring på VESTERBRO 

D. 13. maj 2023 skaber Vores Vinbar rammerne om en unik oplevelse i samarbejde med Københavns Museum ved museumsinspektør og etnolog Stephanie Høy Brink.
Hør og oplev 100 års historie om Sønder Boulevard, Den Hvide Kødby, Enghaveparken, ”Rødstensskolerne” og Vesterbro. 

Aftenen afsluttes på vinbaren med lækker charcuterie og spændende vin. Læs programmet m.m. herunder.

INTIM JAZZ-KONCERT
Vang & Jessen Duo

Vang & Jessen Duo består af guitaristen Fabian Vang-Lauridsen og sangeren Kristoffer Jessen.
Sammen fortolker de traditionelle jazz-standarder, bossa'er og hiver dem ned på et personligt og inderligt plan.
Det er dynamisk Chet Baker melankoli, som blandet med et bluesinspireret guitarspil og stor indlevelse, gør oplevelsen intim og levende.Oplev dem på Vores Vinbar d. 18. maj 2023.

Kom til Glas-smagning
på Vores Vinbar

Hvorfor er der forskellige typer vinglas til forskellige druesorter?

Det kommer en ekspert fra HJ Hansen Vin og gør dig klogere i løbet af et par timer samtidig med, at du gør dig dine egne erfaringer.

HJ Hansen har 4 forskellige vinglas fra Riedel med til smagningen, som du får lov til at tage med hjem.

Efter glassmagningen serverer Vores Vinbar deres Gourmet planke + et glas vin.

Tribute to Ben Websters - "king of the tenors"

Kom med til en intim aften i selskab med den meget talentfulde saxofonist Donatas Petreikis og resten af hans trio, som vil give deres hyldest til legendariske Ben Webster, med særlig fokus på hans legendariske album "King of the Tenors"

blues4you spiller live på vores vinbar

Elsker du blues?
Lad tonerne fra BLUES4YOU's gode, gamle numre akkompagnere den lækre vin og den skønne tapas, som d. 25. februar 2023 kl. 17.30 - ca. 19.00 går op i en højere enhed.
Koncerten er gratis, men vi anbefaler, at du/I bestiller bord.

Magne kjems live på vores vinbar

Magne Kjems spillede for fulde huse i 2022 og igen i februar 2023. Det er altid en fornøjelse at have ham på vinbaren, hvor hans livemusik bidrager til en skøn stemning, mens vin, mad og hyggeligt selskab nydes.  

INTIM JAZZKONCERT
MED DALIA VALANCIUTE

Dalia Valanciute spillede til en udsolgt koncert i januar 2023. Det var en fantastisk aften med den mest fantastiske og bløde jazzmusik, og naturligvis lækker vin, mad og godt selskab. 

levende musik på vores vinbarLørdag d. 24. september 2022 spillede Magne på Vores Vinbar. Hør ham præsentere sig selv og hans musik på vores Instagram profil: https://www.instagram.com/p/Cifvz_kje5T/

Vin- og ostesmagning


Her var planlagt et hyggeligt arrangement med forskellige oste med tilhørende vine anbefalet af Vores Vinbar. Vi vender tilbage med et tilsvarende arrangement.


Byvandring på Vesterbro
Kooperativet Vores Vinbar – dit lokale samlingssted – midt på Vesterbro inviterede d. 30. april 2022 til:

WINE & DINE WITH THE HISTORY OF VESTERBRO

Vores Vinbar vil skabe rammerne om en unik oplevelse i samarbejde med Københavns Bymuseum ved museumsinspektør og etnolog Stephanie Høy.

Der var meget stor interesse til dette arrangement fra verdens bedste gæster :-) 

Vinsmagning

WINETASTINGS & WINE SCHOOL

Sammen med vores venner fra Juul’s Vin & Spiritus A/S præsenterede vi d. 9. marts 2022 nogle af de udsøgte vine, vi har på kortet i Vores Vinbar.

Der blev smagt på 6 - 7 forskellige vine samtidig med, at vi gav en introduktion til druerne, distrikterne, smagene mv. Som supplement til vores winetasting serverede vi  en udsøgt delikatesse-menu, der komplementerede vinene på bedste vis.


KREA-ONSDAGE PÅ VORES VINBAR

November og december kalder på nærvær, samvær og fordybelse, så vi henter ”Perler & Plader” op fra kælderen. 

Disse KREA-onsdage kørte i 2021.

Privatlivspolitik Cookiepolitik