VORES VINBAR EVENT:

amerikansk vinsmagning

4. Juni 2024 - kl. 18:00

få en fantastisk smagsoplevelse

Frederik Kreutzer, DipWSET-certificeret ekspert, vil denne aften tage os med rundt i det vinmæssige, amerikanske univers og fortælle om den enorme udvikling, vi ser i disse år. Vi kan allerede nu garantere en aften fyldt med gode og interessante smagsoplevelser. Der vil blive serveret følgende vine:

Entity of Delight, Grüner Veltliner, Pet Nat, Santa Barbara
Moderne vin med små fine bobler, fremstillet på nationaldruen fra Østrig, her fra Santa Barbara i Californien. En vin med finesse og noter af lime og grønne æbler. Riesling Smith-Madrone, Napa Valley, California.

Hosmer, Finger Lakes, New York
Riesling kan kun dyrkes i kølige områder. Disse to vine kommer til at vise forskellen på højdemeter i Napa Valley og det kølige Finger Lakes område i New York. Det er vine med høj smagsintensitet, der har masser af friskhed. Smith-Madrone er grundlagt i 1971 af brødrene Stuart og Charles, som stadig driver ejendommen. Det er meget klassiske vine. Hosmer har nogle af de ældste vinmarker i New York, på kanten af en af de store søer. Det kølige klima her byder på optimale betingelser for Riesling.

Pinot Noir Haden Fig, Willamette Valley, Oregon Laetitia, San Luis Obispo, California
Pinot Noir giver vine med stor finesse og nærmest ingen tannin. Det er vine, der er utrolig efterspurgt fra USA i disse år, hvor vinene er fremstillet af flotte modne druer. Det giver vine med god smagsfylde og flot ren eftersmag. Haden Fig er en lille producent fra Oregon, der viser det bedste fra økologisk dyrkede marker, med en ganske lille produktion. Laetitia er beliggende lige nord for Santa Barbara i Californien, hvor den større mængde sol giver mere fylde og modenhed til vinen.

Cabernet Sauvignon Andrew Will, Involuntary Commitment, Columbia Valley og Washington Bold Wine Co. Paso Robles, California
To store bredskuldrede vine til at demonstrere storheden i, hvad Cabernet Sauvignon kan give af rødvin. Andrew Will er en kultproducent fra Washington State, der laver intense vine fra Columbia Valley. Bold Wine Co. er en ny producent, der tilstræber mere friskhed i vinene fra vinmarker tæt på den Californiske kyst.

Zinfandel Ryan Roark, Zinfandel, Santa Barbara, California.
Et helt nyt og frisk tiltag med denne klassiske drue. Ryan Roark har været med i naturvinsbevægelsen i Californien fra start, og er i dag anerkendt for sine rene vine med stor fokus på frugten. Denne Zinfandel er helt unik med lav alkohol og en friskhed, du næppe har oplevet med denne drue før. En vin, der overrasker og bare beder om det næste glas.

DETALJER


PROGRAM


Dato:
4. juni 2024 kl. 18.00 - 22.00
(Vinbaren er åben fra 17:00-22:30)

Mødested:
Vores Vinbar
Sønder Boulevard 105
1720 København V

Pris:
395,-

Privatlivspolitik Cookiepolitik