VORES VINBAR EVENT:

VESTERBRO
byvandring
&
foredrag MED
WINE & DINE

13. MAJ 2023 - kl. 16:30-20:00

WINE & DINE WITH THE HISTORY OF VESTERBRO

Vores Vinbar vil skabe rammerne om en unik oplevelse i samarbejde med Københavns Bymuseum ved museumsinspektør og etnolog Stephanie Høy.

Hør, oplev og mærk 100 års historie om Sønder Boulevard, Den Hvide Kødby, Enghaveparken, ”Rødstensskolerne” og om Vesterbro lige nu.

På en vandring fra Vores Vinbar til Enghave Plads får du mere viden om en række både kendte og ukendte bygningsværker på Vesterbro, som en af landets største tegnestuer, Stadsarkitektens Tegnestue, stod bag. Vi slutter med lækre vine, dejlig charcuterie og hygge på Vores Vinbar.

DETALJER


Kl.16.30 - 16.45
Velkomst & præsentation - Blød landing for deltagerne samt et glas Aromatic Sauvignon Blanc, Languedoc

kl.16.45 - 17.00
Præsentation af Københavns Museum ved museumsinspektør og etnolog Stephanie Høy Brink
samt præsentation af Vesterbro ”Det store billede”

kl.17.00 - 18.30
Byvandring ca. 1-1,5 time

kl.18.30 - 20.00
Hygge på Vores Vinbar med mulighed for spørgsmål til Stephanie Høy Brink

Dejlig vin og lækker charcuterie:
Tre slags charcuterie og/eller oste - Fransk terrine, fx vildsvin, citrus eller lam
Oliven, pesto, soltørrede tomater og kapers
Økologisk Surdejsbrød ad libitum, Bageriet BRØD
Postevand ad libitum

Pris kun kr. 550,- pr. person.
Vinmenu tilkøb kr. 300,- pr. person (se vine længere nede på siden)

Dato:
13. maj kl . 16:30
(Vinbaren åben fra 16:30-22:30)

Mødested:
Vores Vinbar
Sønder Boulevard 105
1720 København V

Pris:
DKK 550,00 pr. person

Vinmenu:
1 Glas Marc Hebrart - Premier Cru, Brut
NV 70 % Pinot Noir og 30 % Chardonnay fra 45 år gamle vinstokke høstet i 2015 og 2016. En indbydende champagne med spændende nuancer og god krop.

1 Glas Sancerre 2018, Girard & Fils, Loire
Spændstig syre, dejlig friskhed og flintet mineralitet. Lagret udelukkende i ståltanke. Klassisk Sancerre, når det er bedst.

1 Glas Chanssaud 2018, Cotes de Rhone
Økologisk produceret af primært Grenache samt mindre poroner Syrah, Carignan, Cinsault og Mourvèdre. Masser af mørke bær, fylde og koncentration.