Kl.16.30 - 16.45
Velkomst & præsentation - Blød landing for deltagerne samt et glas Aromatic
Sauvignon Blanc, Languedoc
kl.16.45 - 17.00
Præsentation af Københavns Museum ved museumsinspektør og
etnolog Stephanie Høy Brink
samt præsentation af Vesterbro ”Det store billede”
kl.17.00 - 18.30
Byvandring ca. 1-1,5 time
kl.18.30 - 20.00
Hygge på Vores Vinbar med mulighed for spørgsmål til Stephanie Høy Brink
Dejlig vin og lækker charcuterie:
Tre slags charcuterie og/eller oste - Fransk terrine, fx vildsvin, citrus eller lam
Oliven, pesto, soltørrede tomater og kapers
Økologisk Surdejsbrød ad libitum, Bageriet BRØD
Postevand ad libitum
Pris kun kr. 550,- pr. person.
Vinmenu tilkøb kr. 300,- pr. person (se vine længere nede på siden)
Dato:
13. maj kl . 16:30
(Vinbaren åben fra 16:30-22:30)
Mødested:
Vores Vinbar
Sønder Boulevard 105
1720 København V
Pris:
DKK 550,00 pr. person
Vinmenu:
1 Glas Marc Hebrart - Premier Cru, BrutNV
70 % Pinot Noir og 30 % Chardonnay fra 45 år gamle vinstokke høstet i 2015 og 2016. En indbydende
champagne med spændende nuancer og god krop.
1 Glas Sancerre 2018, Girard & Fils, LoireSpændstig syre, dejlig friskhed og flintet mineralitet. Lagret udelukkende i ståltanke. Klassisk Sancerre, når
det er bedst.
1 Glas Chanssaud 2018, Cotes de RhoneØkologisk produceret af primært Grenache samt mindre poroner Syrah, Carignan, Cinsault og Mourvèdre.
Masser af mørke bær, fylde og koncentration.